Ще се радваме на доста слънце днес. В цялата страна отново

...
Ще се радваме на доста слънце днес. В цялата страна отново
Коментари Харесай

Лора Георгиева по Нова: Идва арктически студ, но през следващата седмица

Ще се радваме на много слънце през днешния ден. В цялата страна още веднъж духа мощен и леден северозападен вятър със скорост до 90 км/час. В Дунавската низина както и областите Пловдив и Пазарджик още веднъж е в действие жълт код за рисково време, сподели синоптичката Лора Георгиева по Нова тв.

В момента в крайните югозападни региони към момента превалява слаб сняг, който обаче бързо ще спре. През останалата част от деня облаците над страната ще понижават и слънцето ще е много обилно. Максималните температури през днешния ден ще са сред 4 и 9 градуса, само че студеният северозападен вятър ще основава чувство за много по-студено време.

Температурите се намаляват. В нощта против събота на доста места в страната ще вали и дъжд и сняг.  Следобед ще стартира бързо да става студено. В неделя преваляванията ще отслабват и стопират, само че понижението на температурите ще продължи. През новата седмица за първи път тази зима страната ще бъде обхваната от арктически мраз до -10 градуса. Максимум до нулата ще се качат градусите в студения интервал - излиза наяве от прогнозата. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР